Daisy

Jopada

Wanneer dansen geen competitie is, maar een passie !

Ik ben Daisy, 24 jaar


Op mijn 5 jaar startte ik met mijn eerste danslesjes. Al snel werd duidelijk dat dit niet alleen een hobby, maar ook een passie was geworden.


Na vele jaren te dansen, besloot ik op mijn 13e om hier een einde aan te maken en mij te concentreren op mijn studies.


In 2015 overtuigden ze mij om toch nog eens mee te gaan op dansweekend met JOPADA en het heeft niet lang geduurd vooraleer ik de microbe terug te pakken had. De leuke sfeer tijdens het weekend en het enthousiasme binnen de club zorgden er dan ook meteen voor dat ik mezelf terug had ingeschreven.


Nu kan je mij nog altijd terugvinden in verschillende danslessen. Daarbuiten volg ik ook nog dansworkshops, speel ik floorball en maak ik graag tijd om met de hond te wandelen.


Ik ben bestuurslid geworden in 2017 en doe dit nog altijd met veel plezier! Dus indien je vragen hebt kan je natuurlijk ook altijd bij mij terecht! JOPADA is voor mij een dansclub waar heel veel gelachen wordt en plezier tijdens de danslessen dus zeker voorop komt te staan.


Dit is ook een reden waarom we sinds dit jaar JOPADA on tour gestart zijn. De sfeer binnen de dansclub en de vriendschappen worden hierdoor nog sterker dan voorheen! Ik kijk alvast uit naar dit nieuwe dansjaar

Follow us