Dorien Van den Borre

Jopada

Wanneer dansen geen competitie is, maar een passie !

Dorien (alias Dora the Explorer) !


Ik ben 31 jaar en dans al sinds ik mijn eerste stapjes kon zetten. Vrij snel kon je mij dus in de dansschool terugvinden.


Michel Froget was mijn allereerste dansleraar die me op 9-jarige leeftijd de wijde wereld van hiphop en jazz liet zien.


Later kwam ik terecht bij de Jopada Family en ben er nu niet meer weg te denken. In 2013 startte ik mijn opleiding als dansdocente bij Danspunt Vlaanderen.


Intussen heb ik mij gespecialiseerd in de urban dansstijlen Hiphop, (afro)House en Ragga en volg ik jaarlijks nog steeds workshops en bijscholingen om up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen en moves binnen de urban styles.

Dans staat centraal in mijn leven en is mijn grootste passie. Mijn doel als danscoach is het beste uit mijn dansers te halen door hen mee te nemen op pad en te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling. Bovendien vind ik het geweldig om energie van mijn dansers terug te krijgen als we samen op de dansvloer staan. Kortom, pure FUN in een hardcore training.

Benieuwd naar deze Urban stijlen? Ben je 14 jaar of ouder ? Dan is deze les zeker iets voor jou. Shake elke zaterdag van 12u45 tot 13u45 alles los bij Urban+ ! 


Follow us